B&B

file000197028890
 

Bed & Breakfast Le Dolcezze

Deze B&B ligt op ongeveer 2 km van het centrum van het pittoreske plaatsje Crone, en beschikt over een terras en gratis WiFi. De B&B accommodatie ligt vlakbij het Idromeer en je kunt er gratis parkeren.
Meer Informatie

B&B l’Ariosa Lago d’Idro

Charmante Bed and Breakfast in de omgeving van het plaatsje Crone, op circa drie kilometer van het meer.  Ariosa Lago d’Idro is huisdiervriendelijk en beschikt over gratis WiFi en een privé tuin. De kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv. Een aantal kamers heeft uitzicht op het Idromeer of op de omringende bergen.
Meer Informatie

B&B Tulipano

Deze B&B  ligt in Crone,  direct aan het Idromeer en biedt kamers met gratis WiFi. Met  parkeergelegenheid en stalling voor motorfietsen.  Sommige kamers bieden uitzicht op de bergen of het Idromeer. De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer.
Meer Informatie

B&B Asinochevola

Op ongeveer 20 kilometer van het Idromeer ligt B&B Asinochevola. Het beschikt over gratis WiFi, een grote tuin en een aantal kamers hebben een balkon met uitzicht op de bergen. De accommodatie ligt in een rustige, groene omgeving net buiten het plaatsje Arveaco.
Meer Informatie

Bed & Breakfast Re Perone

Re Perone ligt in de omgeving van het plaatsje Anfo en biedt een fraai uitzicht over het Idromeer. De bed & breakfast beschikt over een eigen zwembad en een grote tuin.
Meer Informatie

B&B Le Dolcezze

Accommodatie in het plaatsje Crone, op ongeveer 6 kilometer van het Lago di Idro. Vlakbij de B&B ligt een goed restaurant. Voorzieningen zijn onder meer,  gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en een bowlingbaan.
Meer Informatie

Piccolo Tibet B&B

Piccolo Tibet ligt in het pittoreske plaatsje Lavenone op een prachtige locatie. Het plaatsje Crone en het Idromeer liggen op ongveer 4 kilometer van de accommodatie. Piccolo Tibet beschikt over gratis WiFi en huisdieren zijn toegestaan.
Meer Informatie

Bed and Breakfast Il Sogno

B&B Il Sogno ligt in een rustig gedeelte van het stadje Idro en biedt een fraai uitzicht op het Idromeer. Het beschikt over 6 kamers met een internet verbinding, en een eenvoudig restaurant.
Meer Informatie