Agriturismo

 Agritur La Polentera

Overnachten op een boerderij in een mooie omgeving.  Deze gastvrije agriturismo  ligt in het dorpje Storo, op zeven kilometer ten noorden van het Idromeer.  De boerderij  is omringd door wijngaarden en boomgaarden. Tijdens het verblijf kunt u gratis gebruik maken van Wifi en twee fietsen.  La Polentera beschikt over een gezellig restaurant met smaakvolle streekgerechten,  waaronder de smaakvolle “polenta di Storo”.
Meer Informatie

Agriturismo Santa Barbara

Fraaie agriturismo in een groene omgeving vlakbij bij het agrarische dorpje Darzo en niet ver van het Idromeer.  Faciliteiten zijn onder meer, een zwembad, fietsverhuur, overdekte parkeerplaats voor motoren,  restaurant, en een prachtige ruime tuin.
Enkele kamers hebben een terras of balkon met uitzicht op de omringende bergen. Huisdieren zijn toegestaan.
Meer Informatie

Bio Agriturismo Casa Essenia

Casa Essenia ligt in een fraaie omgeving met uitzicht  op de bergen, niet ver van het Lago d’Idro. Tijdens uw verblijf kunt u, met zorg, klaargemaakte natuurlijke biologische gerechten eten in het restaurant van de agriturismo. Beoefenaars van yoga kunnen, samen met de eigenaren en andere gasten, de ochtenduren beginnen met yoga oefeningen. Gratis gebruik van WiFi en een aantal fietsen. Vanuit Casa Essenia loopt een fietspad naar het Idromeer. 
Meer Informatie

Agriturismo Le Fratte

Deze agritur ligt midden in een mooie agrarische omgeving en wordt omringd door bergen. De boerderij ligt op 1,6 kilometer van het dorpje Noffo en op circa 20 kilometer rijden van de oevers van het Idromeer. Het kleine Lago di Bongi ligt op 2 km. De kamers hebben een houten vloer en zijn ingericht met houten meubels. Er is WiFi beschikbaar in de accommodatie.
Meer Informatie